Úvod    >   O škole   >  

Jídelníček

Čísla pod jídlem představují potravinové alergeny obsažené v porci.

 

     

Měsíc:

12/2022

 

Pondělí

5. listopadu 2022

Úterý

6. listopadu 2022

Středa

7. listopadu 2022

Čtvrtek

8. prosince 2022

Pátek​

9. prosince 2022

Snídaně

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Polévka

 Zeleninový vývar s rýží

A: 1a, 1c, 9

Zimní polévka z luštěnin

A: 1a, 1c, 9

Hovězí vývar s vaječným kapáním

A: 1a, 1c, 3, 7, 9

Pórková
A: 1a, 1c, 9
Zeleninový vývar s drobením 
A: 1a, 1c, 9
Hlavní jídlo I.

Filet Mahi-Mahi pečený na bylinkách, vařené brambory s pažitkou, přízdoba

A:1a, 4, 7

Hamburská vepřová kýta, domácí houskové knedlíky

A: 1a, 3, 7, 9, 10

Květákový mozeček, vařené brambory, přízdoba 
A: 3, 7

Špagety Bolognese, sýr 

A: 1a, 3, 7

Zeleninové rizoto s červenou čočkou, sýr, přízdoba

A:  7

Hlavní jídlo II.

Pečené kuřecí stehno, dušená rýže 

A: 1a, 1c, 7, 9

Kuřecí steak s mozzarellou a rajčetem (capresse), kuskus 

A: 1a, 7

Vepřový guláš, vařené těstoviny

A: 1a, 9

Kuřecí maso Chop-Suey,(žampióny, bambus, mrkev, paprika, pórek) dušená

A: 6

Vepřová plec dušená na paprice, vařené těstoviny

A: 1a, 7, 9

Hlavní jídlo III.

Čočkové placičky s tzatziki salátem

A: 7

Těstoviny s hráškem a čerstvou cuketou 

A: : 1a, 3, 7

Gratinované špecle s kuřecí směsí se zeleninou, přízdoba

A: 1a, 3, 6, 7, 10

Grilované tofu s rajčatovým kuskusem

A: 1a, 6, 9

Kuřecí stripsy v bylinkové strouhance, vařené brambory, přízdoba

A: 1a, 1c, 7 

Změna jídelníčku vyhrazena.                

Vaše přání a připomínky s Vámi prokonzultuje: Karel Frič - vedoucí závodu, tel.: 731 438 147

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

instagram
×
19. května 2021
Zveřejnění výsledků příjímacího řízení
pro všechny obory vzdělávání
virtuální prohlídka Virtuální
prohlídky školy