Úvod    >   O škole   >  

Jídelníček

Čísla pod jídlem představují potravinové alergeny obsažené v porci.

 

     

Měsíc:

2/2019

 

Pondělí

​11. února 2019

Úterý

​12. února 2019

Středa

​13. února 2019

Čtvrtek

14. února 2019

Pátek​

15. února 2019

Snídaně

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Polévka

Celerová polévka
A: 1,7,9

Fazolová polévka s mrkví
A: 1,9

Kmínová polévka s kapáním
A: 1,3,7,9

Uzená polévka s kroupami
A: 1,9,12

Bramborová polévka s paprikou
A: 1,9,12

Hlavní
jídlo
I.

Vepřový plátek gyros, kuskus
A: 1,7

Kuřecí plátek s broskví a sýrem, petrželkové brambory
A: 1,3,7

Krůtí maso s mrkví a hráškem, jasmínová rýže (smetana)
A: 7

Bratislavská vepřová kýta, houskové knedlíky
A: 1,3,6,7,9,10

Vařené hovězí maso, baby mrkev,vařené brambory
A: 1,7

Hlavní
jídlo
II.

Smažené rybí filé, bramborová kaše
A: 1,3,4,7

Vepřová játra na cibulce, dušená rýže
A: 1

Přírodní sekaný řízek, vařené brambory, kyselá okurka
A: 1,3,6,7,10

Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka
A: 1,3,6,7,10

Uzená krkovice, čočka na kyselo, kyselá okurka
A: 1,10

Hlavní
jídlo
III.

Střapačky se zelím
A: 1,7,10,12

Pasta ála Carbonara (špagety, slanina, sýr, vajíčko)
A: 1,3,7

Pekingské nudle (zelenina, žampióny)
A: 1,3,6,7,9,10

Rýžový nákyp s ovocem
A: 3,6,7,10

Sýrová omáčka, vařené těstoviny
A: 1,3,7,10

Školní program

Přesnídávka
A:

Hroznové víno
A: 

Čokoládový zákusek
A: 1,3

Rajčatový salát
A: 

Mandarinkový kompot
A: 

Večeře

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

 

Změna jídelníčku vyhrazena.                

Vaše přání a připomínky s Vámi prokonzultuje: Karel Frič - vedoucí závodu, tel.: 731 438 147

 

 

 

instagram
×