Úvod    >   O škole   >  

Jídelníček

Čísla pod jídlem představují potravinové alergeny obsažené v porci.

 

     

Měsíc:

2/2020

 

Pondělí

17. února 2020

Úterý

18. února 2020

Středa

19. února 2020

Čtvrtek

20. února 2020

Pátek​

21. února 2020

Snídaně

Volný výběr dle snídaňového menu

Thajská kuchyň

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Polévka

Bramborová polévka s houbami
A: 1a,9

Kuřecí polévka s kuskusem
A: 1a,3,9

Hráškový krém
A: 1a,7

Hovězí polévka s těstovinou
A: 1a,7,9

Dršťková polévka
A: 1a

Hlavní
jídlo
I.

Rájecká vepřová plec, vařené těstoviny (mrkev, párek, smetana, protlak) 
A: 1a,7,9,10

Kuřecí maso na červeném kari, jasmínová rýže (kokosové mléko, bambus)
A: 2,4

Beťarský paprikáš, vařené těstoviny, Penne (paprika, rajče, paprika)
A: 1a,10

Novohradská vepřová kýta, dušená rýže (lečo, žampiony)
A: 1a,7

Hovězí pečeně po burgundsku, houskové knedlíky (protlak)
A: 1a,3,6,7,9

Hlavní
jídlo
II.

Střapačky se zelím a uzeným masem
A: 1a,3,10,12

Vepřový wok s bazalkou, vaječné nudle
A: 1a,3,4,6,12,14

Plněná kapusta, bramborová kaše (mleté maso)
A: 1a,3,7

Filet mahi-mahi na rozmarýnu, vařené brambory
A: 1a,4,7

Vepřová játra na cibulce, dušená rýže
A: 1a

Hlavní
jídlo
III.

Brokolicový řízek pečený, šťouchané brambory s jarní cibulkou
A: 1a,3,7

Kynuté knedlíky s jahodami a tvarohem
A: 1a,3,7

Teplý čočkový salát s mrkví (balkánský sýr)
A: 7

Uhlířské špagety (vejce, slanina,sýr)
A: 1a,3,7

Gnocchi se špenátem a smetanou
A: 1a,3,7

Školní program

Jablko
A: 

Rajčatový salát 
A:

Domácí zákusek
A: 1a,3

Paprika
A: 

Okurka
A: 

Večeře

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

 

Změna jídelníčku vyhrazena.                

Vaše přání a připomínky s Vámi prokonzultuje: Karel Frič - vedoucí závodu, tel.: 731 438 147

 

 

 

instagram
×