Úvod    >   O škole   >  

Jídelníček

Čísla pod jídlem představují potravinové alergeny obsažené v porci.

 

     

Měsíc:

1/2020

 

Pondělí

20. ledna 2020

Úterý

21. ledna 2020

Středa

22. ledna 2020

Čtvrtek

23. ledna 2020

Pátek​

24. ledna 2020

Snídaně

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Polévka

Slepičí polévka se zeleninou a bramborem
A: 1a,9,12

Rajčatová polévka s bazalkou
A: 1a,9,12

Hovězí vývar s masem a nudlemi
A: 1a,9,12

Hrachová polévka s uzeninou
A: 1a

Petrželová polévka
A: 1a,7

Hlavní
jídlo
I.

Vepřový guláš, vařené těstoviny
A: 1a,3,7

Cikánská hovězí pečeně, houskové knedlíky (okurky, lečo)
A: 1a,3,6,7,10

Vepřový plátek zapečený s nivou, vařené brambory
A: 1a,7,10

Vepřová krkovice pečená, bramborové knedlíky, dušené červené zelí
A: 1a,3,6,7,12

Kuřecí steak na pepři, opečené brambory
A: 1a,7

Hlavní
jídlo
II.

Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
A: 1a,3,6,7,10

Luhačovický špaček z mletého masa, bramborová kaše, kys. okurka (klobása, slanina)
A: 1a,3,6,7,10

Srbské rizoto, kyselá okurka (mleté maso, lečo)
A: 7,10

Zapečené těstoviny s mletým masem a sýrem, kyselá okurka (smetana)
A: 1a, 10

Ledvinky po uhersku, dušená rýže (smetana, šunka)
A: 1a,7

Hlavní
jídlo
III.

Lečo s vejci a uzeninou, chléb
A: 1a,3,6,10

Houbový jáhelník, rajčatový salát
A: 1a,3,7,10

Špecle se zelím a slaninou
A: 1a,3,10,12

Krupicová kaše s kakaem a máslem
A: 1a,7,10

Těstovinový salát s tuňákem (paprika, rajče)
A: 1a,3,4,6,9

Školní program

Rajče
A: 

Ovocný kompot
A:

Domácí zákusek
A: 1,3,7

Okurkový salát
A:

Přesnídávka
A: 

Večeře

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

 

Změna jídelníčku vyhrazena.                

Vaše přání a připomínky s Vámi prokonzultuje: Karel Frič - vedoucí závodu, tel.: 731 438 147

 

 

 

instagram
×