Vaše přání a připomínky s Vámi prokonzultuje: Karel Frič - vedoucí závodu, tel.: 731 438 147 , zr.5610@primirest.cz
Nové obědové menu Primirest pro školní rok 2022-2023
Jídelní lístek 10.2.- 14.2.2025
Změna jídelníčku vyhrazena.
Polévka | Hlavní jídlo I. | Hlavní jídlo II. | Hlavní jídlo III. | |
---|---|---|---|---|
Pondělí | Květáková s vejcem A: A: 1a,3,7 | Vepřové maso dušené v mrkvi, vařené brambory A: A: 1a,7 | Kuřecí prsa v sýrové omáčce, vařené těstoviny A: A: 1a,3,7 | Krémové žampiony se sušenými rajčaty, polentová kaše s bazalkou A: A: 3,7 |
Úterý | Gulášová A: A: 1a | Nudle s mákem a tvarohem, přelité máslem A: A: 1a,7 | Králičí stehna pečená na česneku, šťouchané brambory s cibulkou A: A: žádné | Vepřový přírodní závitek (šunka, sýr), dušená rýže A: A: 1a,7,9 |
Středa | Zeleninová s krupicí a vejcem A: A: 1a,3,9 | Vepřová kýta pečená na česneku (selská), dušený špenát, domácí bramborové knedlíky A: A: 1a,3,7,9 | Kuřecí maso Bac-Can, jasmínová rýže A: A: 3,6 | Lasagne s cuketou a rajčaty, přízdoba A: A: 1a,7 |
Čtvrtek | Kuřecí vývar s vaječnou sedlinou A: A: 3,7,9,12 | Masové klopsy v rajčatové omáčce, vařené těstoviny A: A: 1a,1c,3,7,9 | Bulgur s kuřecím masem a zeleninou, přízdoba A: A: 1a | Vaječná frittata s houbami a zeleninou (rajčata, žampióny, paprika, brambory), přízdoba A: A: 3,7 |
Pátek | Čočková A: A: žádné | Pečené kuřecí stehno na másle, dušená rýže, přízdoba A: A: 7,13 | Hamburská vepřová kýta, domácí houskové knedlíky A: A: 1a,3,7,9,10 | Mexické fazole na způsob huevos rancheros, vařené vejce, chléb A: A: 1a,1b,3 |