Změna jídelníčku vyhrazena.
Vaše přání a připomínky s Vámi prokonzultuje: Karel Frič - vedoucí závodu, tel.: 731 438 147
Jídelní lístek 23.1. - 27.1.2023
Polévka | Hlavní jídlo I. | Hlavní jídlo II. | Hlavní jídlo III. | |
---|---|---|---|---|
Pondělí | Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou A: A: 1a,1c,9 | Zeleninový kuskus se sýrem, přízdoba A: A: 1a,7 | Švej-ču-žou s kuřecím masem, čínské nudle A: A: 1a,3,6 | Vepřové maso na houbách, dušená rýže A: A: 1a,9 |
Úterý | Brokolicová krémová se smetanou A: A: 7 | Tagliatelle s kuřecím masem a rajčaty, sýr A: A: 1a,3,7 | Hamburská vepřová kýta, domácí houskové knedlíky A: A: 1a,3,7,9,10 | Krupoto s pečenou červenou řepou a sýrem typu Feta A: A: 1a,1c,7,9 |
Středa | Mrkvová bílá A: A: 1a,1c,7,9 | Čočka na kyselo, vařené vejce, kyselá okurka, chléb A: A: 1a,1b,3,10 | Kuřecí paprikáš, tarhoňa A: A: 1a,1c,7,9 | Vepřová přírodní pečeně, šťouchané brambory s cibulkou, dušená mrkev A: A: 1a,7,9 |
Čtvrtek | Cibulová s bramborem a vejci A: A: 1c,3,9 | Hovězí guláš, domácí houskové knedlíky A: A: 1a,3,7 | Sekaný máslový řízek, vařené brambory, přízdoba A: A: 1a,3,7 | Dýňové rizoto se sýrem, přízdoba A: A: 1a,1c,7,9 |
Pátek | Krémová z pečené zeleniny A: A: 7 | Rybí filé (treska) pečené na másle, bramborová kaše, přízdoba A: A: 4,7 | Masové kuličky v rajčatové omáčce, restovaná tarhoňa A: A: 1a,3,9 | Thajské veganské karí (brokolice, mrkev, lilek, kokosové mléko, kari), jasmínová rýže A: A: žádné |