Novinky

Zabijačka s Františkem Kšánou

Když maso, tak řezník. Když špičkové kvalitní maso a vše s ním spjaté, ideálně ve formě tradiční české zabijačky, tak jedině mistr řezník František Kšána, hlavní tvář řetězce Ambiente v oblasti masa a masných výrobku, spolumajitel a spoluzakladatel dnes již kultovního pražského řeznictví Naše maso. Více asi říkat netřeba. A právě on dnes navštívil naši školu za účelem předvést našim studentům oboru Kuchař - číšník jak vypadá kvalitní profesionální práce s masem, konkrétně vepřovým ve formatu tradiční české zabijačky. Výsledkem byl skvělý smysluplný den pod vedením vtipného zábavného a absolutně profesionálního mistra řezníka Františka Kšány, kdy ani vteřina času nepřišla nazmar plus tuny jitrnic, prejtu, škvarků, ovaru či polévky prdelačky. Samozřejmě v té nejvyšší kvalitě.

Reportáž v litoměřickém deníku:

https://litomericky.denik.cz/zpravy_region/zabijacka-ucnak-roudnice-reznik-20230120.html