Vaše přání a připomínky s Vámi prokonzultuje: Karel Frič - vedoucí závodu, tel.: 731 438 147 , zr.5610@primirest.cz
Nové obědové menu Primirest pro školní rok 2022-2023
Jídelní lístek 22. 4.- 26. 4.2024
Změna jídelníčku vyhrazena.
Polévka | Hlavní jídlo I. | Hlavní jídlo II. | Hlavní jídlo III. | |
---|---|---|---|---|
Pondělí | Polévka s brambory a koprem "Kulajda" A: A: 1a,1c,3,7,9 | Zeleninový kuskus se sýrem, přízdoba A: A: 1a,7 | Vepřová kýta na smetaně, vařené těstoviny A: A: 1a,7,9 | Kuřecí paličky pečené na medu, dušená rýže A: A: 6 |
Úterý | Hovězí vývar s těstovinou A: A: 1a,9,12 | Treska na bylinkách, bramborová kaše, přízdoba A: A: 4,7 | Kuřecí paprikáš, dušená rýže A: A: 1a,7 | Smažené bavorské vdolečky s povidly a tvarohem A: A: 1a,3,7 |
Středa | Hrstková A: A: 1a,1c,9 | Krůtí maso v sýrové omáčce, tříbarevné těstoviny A: A: 1a,3,7 | Sekaný máslový řízek, šťouchané brambory s jarní cibulkou, přízdoba A: A: 1a,3,7 | Quinoa s grilovanou zeleninou A: A: 7,9 |
Čtvrtek | Dršťková z hlívy ústřičné A: A: 1a | Hovězí pečeně štěpánská, dušená rýže A: A: 1a,1c,3,9 | Špagety s kuřecím masem a rajčaty, strouhaný tvrdý sýr A: A: 1a,3,7 | Pohanka s rajčaty a kari s koriandrem A: A: 6 |
Pátek | Zeleninový vývar s vaječným svítkem A: A: 1a,3,9,12 | Bretaňské fazole v tomatové omáčce, chléb, přízdoba A: A: 1a,1b | Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušený špenát A: A: 1a,3,7,12 | Smažená rýže s kuřecím masem a zázvorem A: A: 3,6 |