Vaše přání a připomínky s Vámi prokonzultuje: Karel Frič - vedoucí závodu, tel.: 731 438 147 , zr.5610@primirest.cz
Nové obědové menu Primirest pro školní rok 2022-2023
Jídelní lístek 27. 5.- 31. 5.2024
Změna jídelníčku vyhrazena.
Polévka | Hlavní jídlo I. | Hlavní jídlo II. | Hlavní jídlo III. | |
---|---|---|---|---|
Pondělí | Polévka z mungo fazolí a kokosovým mlékem A: A: žádné | Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, přízdoba A: A: 7,13 | Vepřový tokáň, vařené těstoviny A: A: 1a,9 | Zapečené brambory s brynzou a pórkem, přízdoba A: A: 3,7 |
Úterý | Hovězí vývar s krupicovými noky A: A: 1a,3,7,9,12 | Čočkové bolognese špagety, strouhaný tvrdý sýr A: A: 1a,3,7,9 | Indické kuřecí sauté s mrkví a hráškem v kokosovém mléce, dušená rýže A: A: žádné | Čevapčiči s hořčicí a cibulkou, vařené brambory s máslem A: A: 1a,7,10 |
Středa | Celerová A: A: 1a,7,9,12 | Vepřová kýta dušená s krémovou omáčkou se zeleninou (Bratislavská), domácí houskové knedlíky A: A: 1a,3,7,9,10 | Králičí roláda sous vide plněná vepřovým masem, šťouchané brambory s cibulkou, přízdoba A: A: 1a,1c | Cizrna po provensálsku, dušená rýže A: A: žádné |
Čtvrtek | Polévka s brambory a koprem "Kulajda" A: A: 1a,1c,3,7,9 | Kuřecí maso na paprice, tarhoňa A: A: 1a,7 | Marinovaný losos s koprem, bramborové pyré s pečenou mrkví A: A: 4,7,10 | Krupoto s pečenou červenou řepou a sýrem typu Feta, přízdoba A: A: 1c,7 |
Pátek | Zeleninový vývar s rýží A: A: 9,12 | Zapečený květák sýrem a vejci, šťouchané brambory s pažitkou, přízdoba A: A: 3,7 | Dalmátské čufty, vařené těstoviny A: A: 1a,3,7,10 | Gnocchi se špenátem a kuřecím masem, sypané sýrem A: A: 1a,7 |