Úvod    >   O škole   >  

Jídelníček

Čísla pod jídlem představují potravinové alergeny obsažené v porci.

 

     

Měsíc:

8/2017

       

Týden:

21.8. - 25.8.2017

 

Pondělí

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek

Snídaně

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Polévka

Brokolicová polévka
A: 1,7

Slepičí polévka s rýží
A: 7,9

Gulášová polévka
A: 1

Hovězí vývar s nudlemi
A: 1,9,12

Zeleninová polévka
A: 1,7,9

Hlavní
jídlo
I.

Krůtí nudličky na kari, šunková rýže
A: 3

Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky (okurka, smetana, šunka)
A: 1,3,6,7,9,10

Vařené hovězí maso, dušená baby mrkev, vařené brambory
A: 1,7

Vepřový plátek na žampionech, vařené těstoviny
A: 1,3,7

Přírodní sekaný řízek, vařené brambory, tatarka
A: 1,3,6,7,10

Hlavní
jídlo
II.

Chalupářké těstoviny (paprika, klobása, bazalka, česnek)
A: 1,3,6,10

Uzená krkovice, čočka na kyselo, kyselá okurka
A: 1,10

Tarhoňa s kuřecím masem, kyselá okurka
A: 1,3,7,9,10

Kapustový karbanátek, bramborová kaše
A: 1,3,7

Kuřecí maso s bambusovými výhonky, dušená rýže 
A: 3,6,10

Hlavní
jídlo
III.

*
A: 

*
A: 

*
A: 

*
A: 

*
A: 

Školní program

*
A:

*
A:

*
A:

*
A:

*
A:

Večeře

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

*

Změna jídelníčku vyhrazena.                

Vaše přání a připomínky s Vámi prokonzultuje: Karel Frič - vedoucí závodu, tel.: 731 438 147