Úvod    >   O škole   >  

Jídelníček

Čísla pod jídlem představují potravinové alergeny obsažené v porci.

 

     

Měsíc:

10/2017

 

Pondělí

​16. října 2017

Úterý

​17. října 2017

Středa

​18. října 2017

Čtvrtek

​19. října 2017

Pátek

​20. října 2017

Snídaně

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Polévka

Hovězí vývar s hráškem a rýží
A: 1,9,12

Pórková polévka
A: 1,7

Cibulová polévka s vejcem
A: 1,3,9,12

Květáková polévka
A: 1,7,9

Rybí polévka
A: 1,4,7,9,12

Hlavní
jídlo
I.

Vepřové maso na kmíně, vařené těstoviny
A: 1,3

Kuřecí Kung-pao, jasmínová rýže (arašídy)
A: 3,5,6,9

Segedinský guláš, houskové knedlíky (zelí, vepřové maso)
A: 1,3,6,7,10,12

Přírodní hovězí pečeně, dušená rýže
A: 1,3,6

Pikantní masová směs s bramboráčky (vepřové maso, zelenina)
A: 1,3,6,7,9,10

Hlavní
jídlo
II.

Zapečené brambory s kuřecím masem a smetanou
A: 1,7

Masové kuličky, rajská omáčka, vařené těstoviny (mleté maso)
A: 1,3,6,7,9,10

Salámovo-sýrová jehla, vařené brambory, tatarská omáčka
A: 1,3,6,7,10

Hanácký vrabec, bramborová kaše, kyselá okurka (mleté maso, párek)
A: 1,7,10

Jemné kuřecí rizoto, sýr, kyselá okurka
A: 1,7,9,10,12

Hlavní
jídlo
III.

Střapačky se zelím
A: 1,7,10,12

Bramborový guláš s uzeninou, chléb
A: 1,6

Červená čočka se zeleninou a sýrem (rajčata, paprika, česnek)
A: 3,6,7,10

Nudle s kakaem a máslem
A: 1,3,7

Bretaňské fazole, kyselá okurka (klobása)
A: 1,10

Školní program

Okurka
A: 

Vanilkový pudink
A: 1,7

Domácí zákusek
A:
 3,7

Kompot
A:
 

Rajčatový salát
A: 10

Večeře

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

*

Změna jídelníčku vyhrazena.                

Vaše přání a připomínky s Vámi prokonzultuje: Karel Frič - vedoucí závodu, tel.: 731 438 147