Vaše přání a připomínky s Vámi prokonzultuje: Karel Frič - vedoucí závodu, tel.: 731 438 147 , zr.5610@primirest.cz
Nové obědové menu Primirest pro školní rok 2022-2023
Jídelní lístek 3.6.- 7.6.2024
Změna jídelníčku vyhrazena.
Polévka | Hlavní jídlo I. | Hlavní jídlo II. | Hlavní jídlo III. | |
---|---|---|---|---|
Pondělí | Jemný hráškový krém A: A: 1a,7 | Kuřecí směs s mexickou zeleninou, dušená rýže A: A: žádné | Vepřová kýta pečená na česneku (selská), šťouchané brambory s cibulkou A: A: 1a,9 | Teplý pohankový salát se sýrem typu ementál a zelenými fazolkami A: A: 7,12 |
Úterý | Drůbeží vývar s ovesnými vločkami A: A: 1d,9,12 | Zeleninové placičky se sýrem, vařené brambory, jogurtový dip A: A: 3,7,9,12 | Špagety s kuřecím masem a rajčaty, strouhaný sýr A: A: 1a,7 | Vepřové maso po sečuánsku, jasmínová rýže A: A: 3,6 |
Středa | Fazolová A: A: 1a | Pražská hovězí pečeně, domácí houskové knedlíky A: A: 1a,1c,3,7,9 | Gratinované špecle s kuřecí směsí se zeleninou, přízdoba A: A: 1a,3,6,7,10 | Zapečená brokolice sýrem typu parmezán, vařené brambory A: A: 3,7 |
Čtvrtek | Zeleninová zapražená A: A: 1a,9 | Vepřový paprikáš, vařené těstoviny A: A: 1a,7,9 | Králičí stehna pečená na česneku, šťouchané brambory s jarní cibulkou A: A: 1a,7 | Libanonský čočkový tabouleh s tříbarevnou rýží A: A: žádné |
Pátek | Zeleninový vývar s vejcem A: A: 3,9,12 | Tilápie na másle a bylinkách, bramborová kaše, přízdoba A: A: 4,7 | Kuřecí steak s mozzarellou a rajčetem (capresse), bylinkový bulgur, kuřecí šťáva A: A: 1a,7,13 | Houbový stroganoff z hlívy a žampionů, dušená rýže A: A: 7 |