Vaše přání a připomínky s Vámi prokonzultuje: Karel Frič - vedoucí závodu, tel.: 731 438 147 , zr.5610@primirest.cz
Nové obědové menu Primirest pro školní rok 2022-2023
Jídelní lístek 29. 4.- 3. 5.2024
Změna jídelníčku vyhrazena.
Polévka | Hlavní jídlo I. | Hlavní jídlo II. | Hlavní jídlo III. | |
---|---|---|---|---|
Pondělí | Zeleninový vývar s těstovinami A: A: 1a,9 | Kuřecí pilaf (rýže, kuřecí maso, zelenina, rajčata), přízdoba A: A: 9 | Vepřové maso dušené v kapustě, vařené brambory A: A: 1a | Ragú z červené čočky s mrkví, bulgur A: A: 1a,7 |
Úterý | Bramborová A: A: 1a | Grilované kuřecí stehno, bramborová kaše, přízdoba A: A: 7 | "Šunkofleky", sterilovaná řepa A: A: 1a,1c,3,7 | Rýžová kaše s lesním ovocem a skořicí A: A: 7 |
Středa | Array A: Array | Array A: Array | Array A: Array | Array A: Array |
Čtvrtek | Zeleninová s vejci A: A: 1a,3,7 | Vepřové maso dušené na bylinkách, vařené těstoviny s petrželkou A: A: 1a,7,9,13 | Kuřecí směs s mexickou zeleninou, dušená rýže A: A: žádné | Smažený květák, vařené brambory s máslem, domácí tatarská omáčka A: A: 1a,1c,3,4,7,10 |
Pátek | Frankfurtská s párkem a brambory A: A: 1a,1c,9 | Bulgurové rizoto se zeleninou, sypané sýrem A: A: 1a,7,9 | Paprikový lusk plněný v rajské omáčce, domácí houskové knedlíky, dušená rýže A: A: 1a,1c,3,7,9 | Zapečené brambory se špenátem, smetanou a kuřecím masem A: A: 3,7 |